Skip to main content

Aktuelt

Kan det betale sig? 

Lønsomhed. Alle ved, at læring og profit, til alle tider har været hinandens modsætninger. Men hvis man spørger en hvilken som helst leder i erhvervslivet, er der ingen tvivl om at mennesker er den vigtigste ressource, hvad enten man er global vindmølleproducent eller et lokalt andelsmejeri med fire smalle produktlinjer. 

Set på afstand, er der ikke så stor forskel på udvikling af mennesker og fremstilling af produkter. Det handler om de bedste råvare(medarbejdere) og den optimale forarbejdning (lærerprocesser) for at kunne stille med et bedre hold end konkurrenten. 

Sammenligningen kan forekomme absurd, for enhver der har arbejdet med udvikling af mennesker og organisationer ved, at en plus en sjældent giver to. Ikke desto mindre, skader det ikke, at kende lidt til lønsomhed, adfærdsøkonomi og fremskrivning af investeringer, når nogen spørger.  

Perspektiver

Organisationsudvikling

Mennesker først

I en en verden, hvor mere og mere bliver digitaliseret og pakkes i apps, er det næsten naivt at arbejde for lidt mere menneskelighed. Ikke desto mindre er vi nogle stykker der har valgt netop det. 

Aktuelt

Intelligent Design

Er det sandt at et billede siger mere end 1000 ord? Det kommer vel an på billedet, modtageren og konteksten. Den største gevinst ved visualisering er, at det tvinger os til at se det vi aldrig selv havde forestillet os. 

Onboarding

Kunsten at sige goddag

Et gammelt mundheld siger, at det er vigtigt at efterlade et stærkt førstehåndsindtryk - noget kunne tyde på de havde fat i noget. 

Ledelseskommunikation

Sagt fra ølkassen

De fleste elsker en god fortælling. Fordi fortællingen kan så meget. Man kan også nå et stykke med en mail. Men fremtiden tilhører dem der mestrer ølkasse-ledelse. 

 

Digitalisering

So ein ding

Engang var der kun kurser. Så kom elæring. I dag er mulighederne for at kommunikere, influere og lærer uendelige, det er budgetterne tilgengæld sjældent. 

Lessons learned

Feed-back kultur

Af erfaringer bliver man klog, men sjældent rig. Men feed-back kultur handler ikke kun om at lærer af erfaringer, det handler i lige så høj grad om at komme på forkant ved hjælp af systematik. 

Strategi

Svar er sjældent givet på forhånd

Læring bidrager til forretningstrategien på tre planer. Målet er ikke at give svarerene på forhånd, men at kunne navigere i ukendt terræn. 

CASE

Når uniformitet er afgørende

Moderne landmænd skal vide andet og mere end om dyrehold. På bundlinjen handler det om bæredygtig vækst og uniformitet, men hvordan sikrer man at farm managers over hele verden ved og forstår det? 

Referencer

Af hensyn til fortrolighed og integritet, beskriver vi ikke enkelt projekter på hjemmesiden. Men vi er glade for partnerskabet - måske er vi også gode nok til din virksomhed? 

Ingen kager

Dette webside anvender ikke cookies, så tag et kig og giv et kald eller skriv såfremt du har spørgsmål. 

Back to top