Skip to the content

Hvad betyder de 3 E'er for dig?

Vi lever i en tid, hvor den teknologiske udvikling, når nye højder hver dag. Dét til trods, så er det stadig menneskelig intelligens, kreativitet og samvirke, der skaber forudsætningen for at virksomheder kan blomstrer. Derfor plejer vi at sige, at vi arbejder med udvikling af forretning, ved at maksimere menneskeligt potentiale. Visionen er enkelt; at gøre tingene lidt bedre i morgen.

Forkarl blev stiftet i 2018 af Allan Holm. Som nystartet virksomhed har vi ikke en alen lang liste af tidligere kunder og referencer, men vi har 22 års erfaring i at arbejde med ledelse, læring, træning, organisationsudvikling og digitalisering i forskellige virksomheder, store og små, fra forskellige brancher, i Danmark og internationalt.   

Med en stærk forretningsforståelse og evne til at eksekvere, hjælper vi særligt mindre og mellemstore virksomheder med at udvikle og optimere kompetencer, mindset, adfærd og kundeoplevelser. Med andre ord, vi hjælper virksomheder med at udvikle potentiale til nye muligheder. 

Vi har valgt at tage navnet Forkarl, fordi det på glimrende vis symbolisere det vi står for og bestræber os på hver dag, det kalder vi de tre E’er; erfaring, engagement og eksekvering. Vi tror på at det er en af årsagerne til at flere har valgt os – måske er vi også gode nok til din virksomhed? 

Folkene bag Forkarl

Mød Allan, Pernille, Jakob og Maybrit 

Allan Holm 

Allan er stifter og konsulent. Allan har 22 års erfaring som leder fra forskellige virksomheder og brancher, overskriften har dog altid været læring og træning. 

Pernille Benkjer

Pernille arbejder som organisationskonsulent og har flere års erfaring fra både private- og offentlige virksomheder. Pernille er en del AB. 

Jakob Bjørn 

Jakob har arbejdet som chef for training and developement i flere store virksomheder. Jakob er en del af AB. 

Maybrit Eriksen 

Maybrit holder styr på bøgerne. 

Advisory board

Ingen er så gode som os alle

Efterlysning. Har du erfaring med træning, læring, organisationsudvikling og digitalisering i virksomheder, og vil bidrage med friske perspektiver og gode ideer. Blive en del af vores Advisory Board.