Skip to main content

Klassificeret

"Hvis du ikke har noget at skjule, har du vel ikke noget imod at blive overvåget", er efterhånden blevet et en lovmæssighed for mennesker og virksomheder. Vi har nu ikke meget at skjule, men hvem vi samarbejder med og hvad vi samarbejder om, kommer ikke andre ved. Det må være fundamentet for et godt samarbejde.

Det er selvfølgelig en holdning ikke alle deler, men vi har nu aldrig været bange for at gå imod strømmen. Heldigvis er der en tydelig tendens til, at flere og flere bliver trætte af de indpakkede gratis tjenester og ydelser, og forsvinder ud i skoven betalingstjenester der vogter om deres privatliv. 

Men det betyder selvfølgelig, at tjenester som Google, Zoom, Survey Monkey og Salesforce o.a. er ude, og vi tilgengæld har valgt at bruge lidt penge på nogle andre tjenester; 

Hjemmesiden 

På hjemmesiden bruger vi SimpleAnalytics. SimpleAnalytics er netop lavet til at værne om besøgenes indentitet. Det betyder, at vi via af SimpleAnalytics kan se hvor mange der har besøgt hvilke sider, fra hvilket land, browser, og devise. Vi installere ikke cookies, videregiver ikke oplysninger til 3. part, eller indsamler oplysninger om identitet. 

Mail 

Al mail korrespondance foregår via Protonmail, som er en end-to-end krypteret mail service. Mail serverne er placeret i Schweiz.  

Opbevaring 

Al opbevaring og deling af filer foregår via Tresorit som er en krypteret lagringstjeneste. 

About the author

Allan Holm

Ingen kager

Dette webside anvender ikke cookies, så tag et kig og giv et kald eller skriv såfremt du har spørgsmål. 

Back to top