Skip to main content

Forretningsområder

Læring og strategi

Klæder strategien på

- Nogle siger agil andre siger dynamik, det bliver hurtig en akademisk diskussion på ord, for uanset ordvalg, så skal fremtidens virksomheder kunne flytte viden, opbygge ekspertise, og sammensætte kapabiliteter, i de fleste tilfælde hurtigere end i dag, og i alle tilfælde hurtigere end konkurrenterne. Det er her læring bliver en del af strategien og kulturen. 

Organisationsudvikling

Former mindset og adfærd

- Forandringer sker mellem linjerne på det stykke papir der hedder strategi og det handler i høj grad om mindset, adfærd og kultur. Kultur bliver hurtigt uhåndgribeligt og luftigt. Men kultur er et verbum, noget vi kan arbejde med. Kulturen kan enten arbejde for, eller imod, det i gerne vil. Den forskel er dog alt andet en luftig. Det er her træning bliver relevant, hvis ikke nødvendig. 

Videndeling

Udvikler det indviklede

- En virksomhed behøver ikke være særlig stor før det bliver indviklet. Formålet bliver uklart for de ansatte, og kunderne forstår ikke det fulde potentiale af det produkt de køber. Det er synd, skam - og dyrt. I sådan en situation er der brug for nogen udefra. Nogen, med erfaringer fra andre brancher og andre virksomheder. Nogen der kan skabe overblik, retning og struktur i virksomhedens interne kommunikation og vidensdeling.  

Læring og kommunikation

Drevet af forretningen

- Hvis vi skal være helt ærlige - og det skal vi - så skal enhver investering i organisationsudvikling bidrage til at løse en konkret udfordring, skabe fremdrift eller mersalg. Hvis ikke værdiforøgelsen kan synliggøres kan det være lige meget. For al kommunikation og læring bør gælde, at det altid skal være enkelt, fleksibelt, to the point og fit for purpose. Det kræver en fælles indsats, tilgengæld er der meget vundet. 

Kompetencer

Services og priseksempler

Jeg arbejder i krydsfeltet mellem organisationen, markedet, ledelse og digitalisering. Om det er som rådgiver, in-house projektleder eller som træner er ikke så vigtigt, det rigtige spørgsmål er, hvad i gerne vil have til at ske?

En-til-en rådgivning

Få rådgivning og sparring på en konkret udfordring. 

Få tre mulige praktisk-anvendelige løsningsforslag med anbefalinger og risici. 

Anbefalinger til monitorering, opfølgning, justering og optimering.  

 

1 dags - Program

Forventnings- og opstartsmøde 

Research og analyse af nuværende løsning og effekt 

Oplæg og præsentaion af cases og modeller

Workshop, hvor vi gennemgår audit og gap analyse, og lægger en operationsplan for way ahead 

Færdiggørelse og udarbejdelse af plan

Opfølgning, monitorering og anbefalinger til justeringer og optmiering. 

Hele pakken

Audit, research og indledende analyser 

Udarbejdelse af operationelle planer og programmer 

Fuld implementering og eksekvering af programmet, inklusiv udarbejdelse og opsætning af touchpoints, udarbejdelse af materialer og evt. dokumentation.  

Monitorering, opfølgning og anbefalinger justeringer og optimeringer.  

Kontakt

Måske passer dit behov ikke lige ind i én af de skitserede eksempler, så giv mig et ring og lad os mødes, så vi kan finde en løsning der passer dig. 

.... er meget professionel, kompetent og engageret, og forstår at begå sig på tværs af orgainsationen ....
- Mads Elkjær
....er karismatisk, rolig og vellidt ... er hurtigt tilpasser sig nye omgivelser. Allan har en god humor og begår sig i alle lag i organisationen
- Charlotte Wetche
…. Forstår at systematisere, og skille væsentligt fra uvæsentligt, og implementere praktisk anvendelige løsninger..
- Mandus Andresen

Ingen kager

Dette webside anvender ikke cookies, så tag et kig og giv et kald eller skriv såfremt du har spørgsmål. 

Back to top