Skip to the content

Sparringspartner, viden og inspiration

Rådgivning

Vi tilbyder rådgivning fra øverste hylde som sparringspartnere, djævlens advokat, forbrugerens stemme og konsulenter på både læringsstrategi-, kultur, processer, evaluering, digital læring og videndeling. Vi formidler viden om nye muligheder, trends og tidsånd - og kan vi ikke hjælpe dig, har vi adgang til et stort netværk, og kan henvise dig til rette sted.  

Vi tror på, at det kræver viden og indsigt at kunne rådgive vores kunder bedst muligt. Jo mere specialiseret virksomhedstype, jo større er kravene til vores indsigt. Vi kigger indgående på den enkelte opgave og kommer med anbefalinger til, hvilke andre elementer, der kan styrke kompetenceudviklingen og videndelingen i din organisation.

In-house konsulent og projektledelse

Projektledelse

Ledelse af projekter handler for os om at skabe fremdrift. Det er nemmere sagt end gjort, for læring handler i høj grad om mennesker og samarbejdet mellem dem. Derfor er personlige kompetencer, viden og erfaring afgørende. Uden den rette erfaring, viden og engagement er sandsynligheden for at opnå fremdrift forsvindende lille. 

Ved større projekter og programmer kan vi arbejde in-house og varetage projektet fra start til slut. Vi sørger for at skabe værdifuld fremdrift i dine projekter og er med til at sikre, at de forventede gevinster realiseres.

Foredrag og workshops med perspektiv og nye trends

Foredrag

I en verden, hvor forandring, viden og teknologi fylder mere og mere, er overblik og perspektiv efterspurgte værdier. Et foredrag er en god måde at få ny viden og inspiration på. Vi afholder foredrag og workshops om læring, og om at gå fra viden til værdi, de muligheder teknologien tilbyder, og hvad fremtiden bringer.

Vi har fingeren på pulsen og stærke formidlingsevner, og er klar til at rykke ud til store og små arrangementer på Dansk, Skandinavisk og Engelsk. Hvert foredrag tilpasses den enkelt virksomhed og målgruppe og prisen aftales på forhånd.

resourcer og kompetence

Digitale Løsninger

Virkeligheden kan sjældent skæres pænt til i kanterne og indkapsles i ét system eller én platform. Digitale løsninger skal udvikles kontinuerligt og sammen med de mennesker der skal bruge dem. På den måde holder man trit med virkeligheden og tager højde for forskellighederne i mellem mennesker, og skaber mulighed for løbende at optimere den værdi vi skaber. Vi skaber digitale læring af høj kvalitet, der engagere og når målet, og applikationer som sætter jer i stand til effektivt at levere og måle effekten af læring og træning. Vi hjælper med at navigere mellem de mange muligheder, eller vi designer og tilpasser løsninger til jeres nuværende IT systemer, så det passer til jeres behov og ambitioner.