Skip to the content

Elearning services

LIDT </KODE> KAN SKABE MARKANTE FORDELE

PLATFORM

Vi synes det skal være nemt og enkelt at komme igang med elarning. Derfor tilbyder vi en platform, hvor i enten kan leje de pladser i har behov for, eller vi kan installere den ved jer. 

LÆR SELV

Lær selv, er programmer hvor deltageren selv gennemføre indholdet. På den måde kan det gennemføres når det bedst passer, i eget tempo og flere gange. 

Lær sammen

Lær sammen, er programmer der sammensættes helt eller delvis som social learning, til udvikling af teams, praksisfællesskaber, dialog og sparring. 

Scenarier og PoC

Scenarier, simulationer og Proof of Concept er programmer til at traine adfærd, mindset og beslutninger. Scenarie based learning, kan laves workshops eller blended learning. 

Videndeling

Videndeling er mikromoduler der deles med medarbejdere, interne og eksterne partnere, og ikke mindst kunder, som produkt eller service training.

Mål effekten

Monitorér og optimér effekten af jeres training med learning analytics, det giver jer struktur, retning og et godt overblik, og viser hvilke områder i bør prioritere. 

Vores garantier

Vi tager vores partnerskaber seriøst og mener det, når vi siger at vi følger opgaven til dørs. 

Money back. Vi garantere at vi når de mål vi har aftalt, ellers betaler i ikke. 

Retraining. Vi justere på programmerne til halv pris, indtil 2 år efter levering. 

Reboarding: Hvis en medarbejder siger op inden for det første halve år, får den næste medarbejder gratis adgang reboarding.